Velkommen til den aller første utgaven av ROM FOR KULTUR – Kulturarenakonferansen 2024!

ROM FOR KULTUR – Kulturarenakonferansen 2024 blir en møteplass for alle som brenner for stedsutvikling og kultur! Denne todagers konferansen arrangeres av Kulturrom, Kulturalliansen, NOKU, Norsk musikkråd, Noregs Ungdomslag, Norske Kulturarrangører og Norske kulturhus, og samler noen av de fremste eksperter og ildsjeler innen kultursektoren 9. og 10. september.

Sjekk ut foreløpig program her

Praktisk info

Sted: Sentralen , Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Tid: Mandag og tirsdag 9. og 10. september 2024
Pris: 450,- + lunsj. Klikk her for påmelding

Lokalene er universelt utformet, ta kontakt om du har spesifikke behov eller spørsmål.

Det er mulig å delta kostnadsfritt på enkeltsesjoner dag 2 av programmet uten å være påmeldt hele konferansen. Ta kontakt med post@kulturrom.no eller delta som drop-in gjest.

Mer info

Programmet oppdateres fortløpende fram mot september. Følg med på de ulike samarbeidspartnernes nettsider og nyhetsbrev for lansering av flere programbolker og oppdateringer. Følg også gjerne med på Facebookarrangementet.

Målgruppe

Målgruppen for konferansen er kulturaktører, byplanleggere, kultursjefer, organisasjoner, arkitekter, akustikere og alle som er opptatt av gode møteplasser og rom for kultur!

Standplass til eksempelprosjekter?

På Kulturarenakonferansen vil det være mulig å ha en stand i mingleområdet for vise fram eksempelprosjekter. Det vil være gratis for frivillige aktører og en liten kostnad for næringsaktører. Vi har kun 5-10 plasser tilgjengelig, ta kontakt på post@kulturrom.no for mer info.

Strømming

Dag 1 av arrangementet vil bli strømmet: Følg Kulturarenakonferansens FB-arrangement for oppdatering og lenke.

Kontakt

Ta kontakt på post@kulturrom.no om du har noen spørsmål om konferansen, problemer med påmelding o.l.

 

Forrige
Forrige

Første programslipp til ROM FOR KULTUR – Kulturarenakonferansen 2024

Neste
Neste

Ressursgruppene er i full sving!