Informasjonsmøte Innlandet kulturkrets

Regionale ledd av kulturfrivilligheten i Innlandet inviteres til informasjonsmøte om etablering av regional kulturkrets i Innlandet. Kulturkretsen er for regionale frivillige organisasjoner som driver med sang, musikk, dans, scenekunst, rollespill, dataspill, visuell kunst, håndverkstradisjoner og kulturvern. Med regional aktør menes aktører som har virksomhet/nedslagsfelt i mer enn en kommune. En regional aktør kan være frittstående eller del av nasjonal organisasjon. Den kan ha en rolle i forhold til lokallag, men må ikke. Regionale aktører med virksomhet på tvers av fylkesgrenser kan delta i kulturkretsen i hvert fylke aktøren har virksomhet i.

Møtet avholdes digitalt på Teams, mandag 27. mai kl. 16.00 – 17.30.

Påmelding gjøres via denne lenken innen 23. mai.

Møteinvitasjon vil bli sendt ut noen dager før møtet. 

En regional kulturkrets skal være et samarbeidsorgan for regionale ledd i kulturfrivilligheten i et fylke. Kulturkretsene skal få samme gjennomslagskraft som idrettskretsene, og bidra til bedre rammevilkår for kulturorganisasjonene, økt kunnskap om kulturfrivillighet og økt oppslutning om organisasjonene og deres aktiviteter og arrangementer. Målet med møtet 27. mai er å informere om regionale kulturkretser, samt sette sammen en ressursgruppe med så bred representasjon fra kulturfrivilligheten som mulig, som skal samarbeide om etablering av kulturkretsen.

For mer informasjon om regional kulturkrets i Innlandet, se her: https://www.musikk.no/innlandet/prosjekter/innlandet-kulturkrets

Håper vi sees til informasjonsmøte 27. mai!

Beste hilsen

Eirin Lien, daglig leder i Innlandet musikkråd
Jimmy Høiberget, styreleder i Innlandet musikkråd

Forrige
Forrige

Friluftlivets år 2025 – søknadsfrist 5. juni

Neste
Neste

Alle inkludert! – Men kor skal dei vere?